Teemakuun Taidetta uudistuu

 Mahtava määrä persoonallisia taideteoksia ja ideoita olette luoneet ja ideoineet.
Joka kerta ei voi kuin hämmästellä ideoiden määrää jotka aiheeseen aina keksitte.


Teemakuun Taidetta blogiin on tullut monta lisäosaa näiden 19. teeman aikana. Vaikka selatessa sitä ei ehkä huomaa, niin haaste on nykyään 3-5 eri blogin kokonaisuus.
On aika yksinkertaistaa systeemiä ja samalla helpottaa ylläpitäjien työtä. Jatkossa kaikki osat ovat yhdessä ja samassa blogipohjassa, kokonaan uudessa osoitteessa. Samalla nimi vaihtuu

Teemakuun Taidetta jatkuu nimellä Teemakuun Kollaasit osoitteessa   http://teemakuunkollaasi.blogspot.fi/

Lähes samaan malliin jatketaan, mutta pieniä muutoksia on tehty:

 • Teema vaihtuu edelleen kuukausittain ja kesällä pitempi teema.
 • Kuukauden aiheeseen tehtyjen töiden määrää ei ole rajattu.
 • Myös muokatut kuvat sallitaan, mutta niissä pitää olla selvästi omaa luovuutta, mieluimmin omasta taiteesta otettu kuva. 
 • Viimeisenä haastevastauksena tehdään kollaasi.
 • Kollaaseista kootaan postaus, se julkaistaan uudessa haasteblogissa kuukauden viimeisellä viikolla. Kollaasit ehtii mukaan vielä seuraavan kuukauden ensimmäisellä viikolla. Pikkukuviin lisätään linkki tekijän omaan blogiin.  Haasteblogiin tulee siis vuorotellen postaus edellisen kuukauden kollaaseista ja uuden teeman aiheesta.
 • Jos kollaasissa on vähintään kuusi taidetta. saa papukaijamerkin!  Merkin voi itse hakea blogisivulta ja lisätä haluamallaan tavalla omaan blogiinsa.
 • Jatkossa yksi tunniste riittää, se jolla linkitetään haastesivulle kuten tähänkin asti. Vain haastepostauksien päivittyvä blogiluettelo poistuu, tilalla tavallinen luettelo

Samalla innokuudella mukaan kaikki vanhat teemataiteilijat ja rohkeasti joukkoomme kaikki uudet luovuudesta kiinnostuneet bbloggaajat.

Tervetuloa nauttimaan luovuuden ilosta ja toistemme taiteesta inspiroituen!


4 kommenttia:

 1. Uutta kohti! Kiitos jaksamisesta, tämä haaste on tärkeä!

  VastaaPoista
 2. Tuli kerralla iso muutos, tällä taas jatketaan pitkälle. Puitteet ovat valmiina, te jokainen teette siitä mukavan ja innostavan.
  Vinkkejä ja neuvoja saa edelleen antaa, yhdessä saadaan uudesta blogista vieläkin mukavamman.

  VastaaPoista
 3. Lomalta palanneena ilostuin tästä uudesta blogista jossa äsken kävin, aioin jättää kommentin mutta siellä ei ole nimi/url mahdollisuutta...eli en voi siellä kommentteja jättää.
  Haasteeseen osallistun kunhan pyykit on pesty Amsterdamiin jääneiden laukkujen saavuttua kotiin asti...Mukavaa syyskuuta kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun innostut mukaan teemakollaasiin :)
   Kävin vaihtamassa kommentti asetukset, ne jää vahingossa oletuksiin, itse kirjautuneen kun ei huomaa, kiitos kun kerroit

   Poista