8. Teema touko-kesäkuu

Yllättävän paljon erilaista ja mielenkiintoista ja upeaa taidetta löysitte metsästä.
Kiitos teille kaikille upeista taidekuvista.  Metsäiset kollaasit löytyvät  TÄÄLTÄ  

Seitsemän teemaa on takana ja kesä edessä. Luovuus ei pidä lomaa, ei pidä teemataidekaan. Mutta hidastamme vähän vauhtia. Seuraava teema kestää kaksi kuukautta, touko- ja kesäkuun. Tehdään teemaan edelleen korkeintaan yhdeksän taidetta ja lopussa kollaasi.

Nyt muistellaan mennyttä, seitsemään teemaan mahtuu paljon luovuutta, monta uutta tapaa, tyyliä ja tekniikka.  Uusia ideoita olemme toisiltamme saaneet ja toisinaan luovuutta on riittänyt yli oman tarpeen, toisinaan jäänyt hieman kesken.  Uusia ideoita on tehnyt mieli kokeilla, mutta ne ovat jääneet odottamaan sopivaa aikaa. Se on nyt!

Teema touko- kesäkuussa on:  9 INSPISTÄ 
mitä tekisi mieli tehdä, mitä ei ehtinyt aikaisemmin tehdä, mitä olisi kiva kokeilla.

Inspiroivaa ja luovaa alkukesää kaikille osallistujille: 
Yksikin teemataide riittää, mutta jos teet kaikki yhdeksän, niin onnistumisen ilon lisäksi saat papukaijamerkin. Merkin voit käydä hakemassa TÄÄLTÄ, kun koko sarja on valmis.

Kuukauden päätteeksi tee teemataiteistasi kollaasi! Kerään niistä pikkukuvat Kollaasit sivulle. Siinä voi olla vähemmänkin kuin yhdeksän taidetta.
Sivulla ei ole erillistä linkitystä, vaan lisään kuvalinkin, kun olet sen postannut.

12 kommenttia:

 1. Toivottavasti selitin ymmärrettävästi. "tämä jäi tekemättä" fiiliksellä mennään. Tai jos on jäänyt teema väliin, niin nyt voisi sen tehdä joko koko teeman tai tehdä muutaman useaampaan, kunnes ysi tulee täyteen. Voithan tehdä mieleisen teeman vaikka uudelleen :)

  Linkitystä en saanutkaan koko ajalle, kokeilen jos saan loppukuusta lisättyä aikaan. Muuten pitänee tehdä loppuajalle uusi linkitys.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Millin tämä on erittäin mukava haaste tähän aikaan, kun on paljon muutakin. Kaksi kuukautta on hyvä aika ja todellakin heti heräsi jotakin jota voin tehdä enemmän kuin tein..eli inspistä on!

  VastaaPoista
 3. Kiitos.Hyvä kun on aikaa näin kesän puhjetessa kun on paljon muutakin mutta inspistä kyllä löytyy ja annetaan senkin kukkia.

  VastaaPoista
 4. Voi että, hyvä teema! Niin paljon tosissaan inspistä ja kokeiltavia tekniikkaideoita jo varastossa. :)

  VastaaPoista
 5. Mukavan väljä aihe ja aikataulu. Inspistä on todellakin saanut, kun on katsonut muiden haastevastauksia. Sitä on ajatellut, että tuotakin pitäisi kokeilla ja tuota, mutta ajanpuutteen tai huonon muistin takia on jäänyt toteutumatta.

  Nyt siihen on siis oiva tilaisuus, kiva!

  Mukavaa vapunpäivää kaikille!

  VastaaPoista
 6. Kiva haaste ja väljä aikataulu, nyt kun vaan muistaisi kaikki hienot ideat, joita kuvitteli kokeilevansa..

  VastaaPoista
 7. Hyvää vapun jälkeistä elämää! Kiva että jotain haastetta on kesäksi. Minä aloitin nyt vähän kummallisesti, mutta tätä oli pakko kokeilla :-D

  VastaaPoista
 8. Susun postauksesta huomasin että uusi haaste on edessä - tosi kiva kun olen jo inspiksen vallassa sutinut akryyliä oikein urakalla, niille tulee nyt oiva syy postaukseen. Mukavaa kevään jatkooa kaikille!
  ps.
  kuvavalinta kommentin jättämiseen on rasittava - vie aikaa, liikaa tiiraamista, keskittymistä. Pelkkä sana/numero'koodi' olisi paljon nopeampi koska luen kuvia 'aina' eri tavalla kuin kyseinen robotti vaatii...saa nähdä monennellako kerralla nyt saan tämän kommentin läpi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun innostut mukaan kesän haasteeseenkin.

   Nyt ne ymmärrä miksi se vahvistus tulee, asetuksissa olen posistanut vahvistuksen!! Vielä en löytänyt syytä miksi se näkyy ja miten kuvan saa pois tai vaihdettua kirjaimiin.
   Oletko kokeillun puhe vaihtoehtoa?
   Kollaasisivulle en pystynyt kirjautumatta edes kommentoimaan???

   Poista
  2. Muuta en löytänyt kuin bloggerin ohjeista:
   "vaikka sanavahvistus ei olisi käytössä, saattaa Blogger silti pyytää anonyymeilta kommentoijilta sanavahvistuksen. Tämä auttaa suojaamaan blogia väärinkäytöltä." sanavahvistus ei olisi käytössä, saattaa Blogger silti pyytää anonyymeilta kommentoijilta sanavahvistuksen. Tämä auttaa suojaamaan blogia väärinkäytöltä.

   Poista
  3. Nuo valokuvavahvistukset ovat bloggerin oma juttu, blogin pitäjä ei voi niihin vaikuttaa, jos kommentoija kommentoi jollain muulla kuin blogger-tilillä.

   Aikaisemmin oli todellakin sanavahvistus, jolla todistettiin, ettei ole robotti, nykyään siis tulee läjä valokuvia, teksti: valitse kaikki sushi, jolloin pitää klikata niistä epäselvistä kuvista sellaiset, joissa arvelee olevan sushia.
   Heh, pieleen menee monta kertaa, olen myös kironnut, kun aika monella on blogger-blogi ja kommennin läpisaamiseen voi mennä monta arvauskertaa noita valokuvia pähkäillessä.

   Mutta bloginpitäjä ei pysty asialle mitään, sen olen huomannut, ainoa keino saada kommenttinsa ilman suurempia arvailuja läpi, on kommentoida bloggeri-profiilillä, jota itse en esim. halua käyttää, koska se vie blogeihin, jotka eivät enää päivity.
   Ai niin, olen myös kokeillut kirjautua kokonaan ulos bloggerista ja kommentoida sitten wp-tunnuksilla tai tuolla nimi/url-vaihtoehdoilla, mutta silloinkin vaaditaan katsomaan niitä valokuvia.

   Tämä pitkä sepustus siis osittain vastauksena Millinin ja BLOGitsen kommentteihin.

   Poista
 9. Olen samoilla linjoilla Sirokon kanssa, kun muistaisi ne kaikki hienot jutut joita on joskus kuvitellut kokeilevansa...

  VastaaPoista