4.Teema Tammikuu 2015

Kiitos kaikista ihanista ja upeista joulukuun  taidekorteistanne!
Luovaa Uutta Vuotta 2015!  Jatkamme samalla innolla ja uusin ideoin!

. Tammikuun teema:
9 ZIA- Zentagle Inspiration Art
ZenTangle, Doodles, Zendala, Doodling, Zenspiration jne.

Tervetuloa mukaan kaikki luovat taiteilun ystävät!
Inspiroivaa ja idearikasta tammikuun teemataidetta kaikille!

Valitsin tämän teeman, koska olen huomannut sen kiinnostavan teistä monia. Näille kuviopiirroksille ei ole oikein hyvää suomalaista nimeä, mutta kaikki erilaiset kuviot ja niiden variaatiot ovat sallittuja.  Kannattaa tutkia netistä tarkemmin, ideoita ja malleja löytyy todella paljon. Tarkkoja piirtämis ohjeita löytyy esim. hakusanoilla zentangle, doodling.  ZIA on vapaasti kaikkea soveltaen ja omaa luovuutta mukaan lisäten. 
Ja moni meistä on aikaisemmin osallistunut Tanya d'Arc:n Kuviohaasteeseen, joka harmiksemme loppui. 
Lisään tämän kuun ajaksi sivupalkkiin blogiluettelon, johon olen kerännyt joitakin blogeja, joista löytyy vinkkejä. Lähdetään tutkimusmatkalle kuvioiden ihmeelliseen maailmaan!

Linkitysohjeet löytyy sivupalkista:

. . . . . . . . . 
MUISTA MYÖS:

Yksikin teemataide riittää, mutta jos teet kaikki yhdeksän, niin onnistumisen ilon lisäksi saat papukaijamerkin. Sen voit käydä hakemassa TÄÄLTÄ , kun olet koko sarjan saanut valmiiksi. 

Kuukauden päätteeksi tee teemataiteistasi kollaasi!
Kerään niistä pikkukuvat Kollaasit sivulle. Siinä voi olla vähemmänkin kuin yhdeksän taidetta.
Sivulla ei ole erillistä linkitystä, vaan lisään siitä pikkukuvan, kun olet sen postannut. 

22 kommenttia:

 1. Mukana mielenkiintoisessa haasteessa! Kiitos! .)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olitpa nopea!! Minun piti olla eka ja lisäinfota, hyvin haaste alkoi ilmankin!
   Kiitos sini!

   Poista
 2. No huh, johan myrkyn lykkäsit :D Tällä vapisevalla kädellä ja harottavalla näkökentällä tästä tulee tuskainen tammikuu...mutta katsotaan, onnistuuko mikään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkemmin kun mietit, niin voithan ottaa suurimman pahvilaatikon kannen ja siveltimellä alkaa vetämään suuria viivoja. Pohjaksi voit ottaa jonkin zentagle tai doodles kuvion tai sitten keksiä omasta päästä.Kaikki variaatiot ovat käytettävissä.

   Poista
 3. Nyt olen ihan ulkona kuin lumiukko. En ole koskaan tehnyt yhtään ZIA- Zentagle kuvaa, tuli vaikea tehtävä, mutta katsotaan mitä aivonystyräni tästä ovat mieltä.
  Onko tässä joku mitta piirroksen koon suhteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumiukollla onkin hyviä kuvioita jo itsessään ;D ZIA tarkoittaa kaikkea mahdollisia kiemuroita ja kuvioita. Annetaan taas luovuudellla vapaus, koko ja maalausvälineet vapaasti valittavissa. Sinuna maalaisin niitä ihania vesiväritöitä ja niistä etsisin kynälllä tai siveltimellä erilaisia kuvioita, vähän niin olet joskus tehnytkin :)

   Poista
  2. Kiitos Millin rohkaisusta. Katsotaan mitä keksitään :) Kiitos haasteesta!

   Poista
  3. Varmasti onnistuu! Kannattaa käydä katsomassa linkkivinkeistä Tanya d'Arc- blogiin, siellä on monta tuttua opettelemassa zentanglen alkeita :)

   Poista
 4. Mielenkiintoista ja kiitos tuosta Siskolle vastaamastasi se aukaisi jo ovia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi saattaa vaikuttaa haasteelliselta, mutta kun perehdyt onkin yllättävän helppoa. Niin kävi aikanaan itsellenikin.

   Poista
 5. Luovuuden haastetta kerrakseen! Upea haaste sillä olen halunnut tuota jo pitkään opetella ja kirjankin jo hankin..mutta hiki tulee sen tiedän.Ellei jopa tuskahiki :) Mutta näin mennään..ja muuten liityin jo aikaa sitten facessa kyseiseen ryhmään, sieltäkin saa upeita elämyksiä aiheeseen. Kiitos vinkki blogeista, niihin pitää myös tutustua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskahikesi muuttuu nopeasti ilonkiljahduksiin! Nopeasti tämän tyylilajin perusasiat oppii ja sitten luovuus luo loputtomat mahdollisuudet.
   Vinkkiblogit arvoin ja niistä kannattaa mennä taaas uusiin blogeihin. Myös face, youtube ja pinterest on täynnä ideoita.

   Poista
 6. Voi miten hienoa, että olette jatkaneet tätä upeaa piirtämisen lajia. Toivoisin, että aikani riittäisi edelleen haasteen jatkamiseen ja myös piirtämiseen, mutta valitettavasti ainakin toistaiseksi sitä ei ole. Hieno haaste... ehtisipä mukaan! Hyvää uutta vuotta kaikille taiteilijoille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihana kuulla sinustakin, Tanya :) Moni jäi haastettasi kaipaamaan, sieltä löytyy nyt paljon vinkkejä meille. Koitahan sinäkin vaikka vain muutamalla kuviollasi tulla mukaan tännekin. Ensi kuussa taas toinen aihe.
   Kiitos ja Hyvää Uutta Vuotta sinullekin!

   Poista
 7. Millin: Huomasin, etteivät kaikkien haasteeseen vastanneiden nimet ole tällä sivulla... Kuvia kyllä näkyy oik. reunassa.

  VastaaPoista
 8. Maniköhnä se taas oikein tuo tunniste.???Kiitos sinulle.♥

  VastaaPoista
 9. Linkkilistasta puuttuu vieläkin vastanneiden kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieläkö jokin puuttuu? Täällä on niin iso vauhti, etten tahdo perässä pysyä. Olen tosi iloinen, kun teema kiinnostaa :)

   Poista
 10. Moi Millin! Blogini tuli kommentteja, etten näy tämän sivun sivupalkissa.
  Ja kiitos kun jaksat kannustaa ja keksiä mukavia haasteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan kohdallasi oli virhe Jag på Enholmen, hyvä kun huomautit. Jossakin vaiheessa olen kadottanut linkkisi, harmitelluni.
   .
   Kiva huomata, että sivupalkkia seurataan, sehän päivittyy vain teemataiteenne postauksista. WP:n blogeihin en saa linkitettyä kuvaa.

   Jos joskus näette puuteita täällä, kollaseissa tai papukaijamerkeissä niin vihjatkaa jatkossakin.

   Poista